+31 413 32 23 35 info@lisajonkers.nl
Lisa Jonkers

Lisa Jonkers

Ontwerpster / coupeuse

Geboren en getogen in het mooie Brabantse Veghel en opgegroeid in een fijn creatief gezin. 30 jaar oud, creatief, leergierig en ondernemend. Ik hou van een uitdaging en kies graag ook de moeilijkere paden.

Ik studeerde aan de opleiding artiest cultureel ondernemer aan ROC Nijmegen. Vervolgens begon ik aan de studie Theaterkostuumontwerp aan de Toneelacademie in Maastricht en behaalde hier in 2015 mijn bachelor of art.  Sinds 2014 werk ik als zelfstandige vanuit mijn atelier aan huis waar ik al veel mooie opdrachten heb mogen uitvoeren.

Het was altijd al mijn grootste droom om een eigen atelier te starten met als uitgangspunt kleding te ontwerpen en maken voor anderen. Zoek je iets speciaals? Iets wat gewoon schreeuwt om maatwerk; dan kom je bij mij. Ik zie altijd de uitdaging en ga graag met de klant op zoek naar dat ene geschikte kledingstuk.

Ik ben met name werkzaam voor opdrachtgevers uit de wereld van het theater en de turnsport. Mede daarom ben ik gespecialiseerd in het verwerken van rekbare stoffen zoals hoge kwaliteit lycra’s die veelvuldig worden gebruikt in de sportwereld. Mijn atelier beschikt over alle apparatuur, stof en speciale garens om deze speciale stoffen op de juiste manier te kunnen verwerken.